27 mai 2009

besoin d'autenticite

am venit repede sa ma defulez dupa ziua de azi ca nu mai puteam simteam ca-mi crapa ficatii. drept pentru care am sa tin un mic discurs de intors pe toate partile parisul. asa, ca sa nu mai zica mm ca romania suna prost. uite cum suna asta:

Intorcandu-ma deci de pe meleaguri pe unde am incercat nefructuos sa ma culturalizez despre foneme grafeme idiofeme... si fiind deci extrem de stresata, de asemeni pe fondului frustrarii de la interviu (auzi ma nenea magicuta, io fac ce vreau nu ce vrei tu sa fac, daca te-ai invatat sa dai comenzi, sa le dai la aia de-s angajatii matale nu mie! si cu tiganii ma inteleg cum vrea io nu cum vrea matale!)dau de asta micu in metrou de ma bufni rasul.

Ghita, cu pantalonii undeva sub glezne, se chinuia sa-si tina cainele intre craci asa incat sa nu ii ramana astuia coada prinsa in usa. Moment in care cu toata adunatura mea n-am mai putut si am explodat intr-un ras autentic... bai bula, tine-ti ba pantalonii pe fund ca tot omu' ca zau nu te mint n-o sa te doara! uite astia de langa tine cum ii tin? esti tu mai cu mot?

a, nu, pardon, astia cu mot au platit 60 de euro ca sa aiba paru' ala de isi fac cuib paducii in el. io ma dau mai incolo. si ia nu va mai mirati asa, ce-i asa curios ca ma uit urat la voi? bine ca sunteti voi amabili si asteptati cate 5 minute sa vina unu sa intre pe usa pe care o tineti deschisa poate poate... da' pe strada stati unu langa altu parca nu v-ati cunoaste.. ce daca sunteti iubiti? daca se poate sa o ia unu hai altu cea ce-are? ca sa nu mai zic ca fiecare cu lumea lui, nici nu stiu cum apucati sa vedeti ca exista cineva langa voi, pe bune!

mda. a, daca tot am inceput, fai frantuzitelor, mai inghititi-va cuvinetele alea ca parca nu va mai opriti cand incepeti, cine intra pe gura voastra iese spurcat. na ca va spurc si io macar odata.

merit sa fiu inchisa dar e dreptul meu. a da, inca vreau sa stau p-aci, ofticaaaaaaaaaaaaaaaa ofticaaaaaaaaaaaaaa!!!!

sa stiti ca sunt o persoana foarte amabila, nu zic nimanui da-te mai incolo!
dar acu zau ca nu mai puteam, recunosc!
.....

3 commentaires:

emi a dit…

aia cu fai frantzuzitelor e cea mai cea!
mot de passe: trining=))

mm a dit…

fata,fata, e greu.
e bine citeodata sa mai dai si pe afara dar e abia inceputul.
sa fii inteleapta si sa gindesti de 2 ori si spui o data precum croitorul.
viata ne pregateste tot timpul noi surprize.ai grija.

anita a dit…

am micu meu