26 mai 2009

dreptate... dar doar pentru dulai

Un sofer italian va fi cercetat in stare de libertate dupa ce a accidentat mortal la Torino un tanar roman

Un tanar italian in varsta de 25 de ani va fi cercetat in stare de libertate dupa ce a fugit de la locul accidentului de circulatie produs duminica dimineata la Torino, pe bulevardul Giulio Cesare, si care s-a soldat cu moartea unui muncitor zidar roman, lovit pe trecerea de pietoni, informeaza luni cotidianul La Stampa, preluat de Agerpres. Tanarul italian s-a prezentat duminica dupa-amiaza la o sectie a Politiei Municipale din Torino, recunoscand ca este autorul accidentului respectiv. El conducea un Fiat 600 de culoare gri, descris in amanuntime de un martor si filmat si de o camera de luat vederi din apropierea accidentului, si se intorcea duminica dimineata, in jurul orei 3.00, de la o petrecere impreuna cu prietena sa.Romanul, in varsta de 28 de ani, lucra ca zidar si avea in Romania o sotie si un copil in varsta de mai putin de un an.Tanarul roman a murit la scurt timp dupa ce a fost dus la sectia de urgenta a spitalului San Giovanni Bosco.

http://www.infoportal.ro/presa~info-1001936.html

UAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!
ce mai e de zis?!?!
...

ia sa fi fost invers? incepea un nou si terifiant razboi mondial. dar asa, ia uite cum i se iarta cetateanului italian toate cele. vrei sa stii ceva cetateanule italian? esti o victima a politicii, neatentia ta o vei plati singurel, pentru ca in loc sa iti primesti pedeapsa si sa te eliberezi de vina, o sa il visezi p-asta noaptea...

1 commentaire:

mm a dit…

Pacat.Omul a plecat sa facao treaba si s-a terminat.Cine e vinovat?Nu se va sti niciodata.Probabil el ca se afla in momentul si la locul fatal.Dumnezeu sa-l ierte.
Ia sa fi fost invers?