01 novembre 2009

Culori- istorii nescrise


A fost odata ca niciodata intro zi cetoasa. A fost o briza. Putea sa dea spre stanga, spre dreapta, sau sa atinga mijlocul zilei in inima copacului cu frunze multicolore si scantaietoare. Coborau si urcau pe langa el chipuri, idei, zmei, se unduiau in umbrele lui, se articulau. Se opreau din vreme in vreme si imbiau briza cu nestemate si apa proaspata. Numai bine. Stanga si dreapta tremurau imbietor, drumurile serpuite pluteau fata morgana. Cotituri; cu urme, fara urme; si copacul cu trup tanar si coroana aleasa...


ps: imaginea: http://www.flickr.com/photos/benheine/3880539798/

2 commentaires:

mm a dit…

frumos,frumos.

Radu a dit…

bună, ceva cam off-topic, dar care să te ajute pe viitor. Pentru a pune o imagine de pe flickr sau deviantArt (deşi nu tot timpul e legal) poţi copia URL-ul imaginii şi să încarci pe blog prin opţiunea "insert image > Web address (URL)" sau, pentru metoda pe care ai folosit-o deja, poţi modifica link-ul în aşa fel încât un click pe imagine să ducă la sursa originală a imaginii. Pentru asta trebuie să selectezi "edit html" după ce ai introdus imaginea în fereastra de "compunere articol nou" (sau acum, să dai edit post) În codul html cauţi partea unde scrie a href="http://4.bp.blogspot.com/_TNP88yp0hwQ/Su1XnLrorGI/AAAAAAAAAw0/IqnJOcn-PFw/s400/3880539798_527d74198e_b.jpg" şi să înlocuieşti ce e scris între ghilimele cu linkul sursei (adică cel pe care l-ai scris la sfârşitul articolului)

Nu vreau să mă dau mare, vreau doar să ajut ..dacă am reuşit să fiu de folos nu e nevoie nici să publici acest comentariu.