11 juillet 2009

nu mi vine sa cred, oare toate nenorocirile din strainatate sunt facute numai de romani?...

am citit ieri intr-un ziar de metrou ca au disparut 2 copii. le-am vazut si fetele si ma miram ca sunt diferiti, deci nu frati.
acum aflu ca la mijloc sunt niste romani, chestie bizara si complicata. trist dom'ne trist...

infoportal:

"Romanca suspectata ca a abandonat doi copii joi seara la Paris, a fost arestata, dupa difuzarea unui apel pentru gasirea de martori oculari, relateaza L'Express, preluata de NewsIn. Tanara, in varsta de 22 de ani, este originara din Bucuresti, potrivit unei surse din politie
In prezent se incearca aflarea identitatii celor doi copii, o fetita si un baietel.
Un barbat s-a prezentat la comisariat dupa ce a vazut fotografiile cu cei doi copii si a furnizat informatii care au permis localizarea tinerei. A fost desfasurat un dispozitiv de supraveghere, in zona hotelului Formula 1. Femeia a fost arestata si a afirmat ca cei doi copii sunt ai ei, ceea ce contrazice insa o prima expertiza medicala potrivit careia cei doi nu sunt frate si sora.
Doi copii cu varste de pana la doi ani au fost abandonati, vinerea trecuta, intr-un parc din Paris de catre o femeie care a spus ca e mama lor si care vorbea romaneste.
In dimineata zilei de 3 iulie, fetita bruneta, tunsa scurt, purtand cercei cu o pietricica hexagonala, si baietelul cu par blond si ochi albastri au fost lasati cu doi adulti romani de catre o femeie care pretindea ca este mama lor. Femeia a pretextat ca se duce sa-si cumpere tigari, dar nu s-a mai intors.
Ancheta arata ca cei doi copii nu sunt frate si sora.
Copiii au fost dusi intr-un adapost. Ei nu au vorbit deloc de cand au fost abandonati. Este greu de stabilit daca sunt romani.
Fetita este de tip european mediteranean, si, potrivit inaltimii, ar avea in jur de 24 de luni, iar baietelul este de tip european si ar avea 22 de luni, insa ambii au o varsta dentara de 18 luni."

1 commentaire:

mm a dit…

vai,vai,vai.impresionant.si in Romania s-a aflat.deci oamenii aceia au vrut sa ajute femeia si au dat de bucluc.greu.se poate intimpla peste tot.